bright, fresh software
Downloads  |  Buy

Customer has to activate on every start.

Post a reply


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
BBCode is OFF
Smilies are ON
Topic review
   

Expand view Topic review: Customer has to activate on every start.

Re: Customer has to activate on every start.

Post by mjtnet » March 13th, 2012, 8:30 am

Well, yesterday I asked him to uninstall, gave him a new activation code and asked him to reinstall and activate with the new code. So far (after one reboot) all is fine. So waiting to see how things are today when he starts up again. Will keep you posted.

Re: Customer has to activate on every start.

Post by Wyatt » March 12th, 2012, 5:59 pm

Can we schedule a time to remotely debug this problem for the user? You can email me at wyatt@wyday.com and we can arrange a time.

Re: Customer has to activate on every start.

Post by mjtnet » March 12th, 2012, 5:59 am

The new version of TA made no difference. He still was asked to activate again on boot.

Answers to the questions:

>What anti-virus and/or anti-malware programs is the customer running?

Microsoft Security Essentials (MSE).

>Does your program still work within one "session" of the computer.

Yes.

>What version of TurboActivate are you using?

TA3.2

>What version of Windows are they running (e.g. Windows 7 x64)?

Windows 7 Ultimate x64

Re: Customer has to activate on every start.

Post by mjtnet » March 8th, 2012, 7:36 am

Ok, thanks for the response. I will update and send him latest TA files, and also send him those questions.

Re: Customer has to activate on every start.

Post by Wyatt » March 2nd, 2012, 8:51 am

This could be a few things. This might be an over agressive anti-virus program deleting files it doesn't understand. Or it might be some other 3rd party program "restoring" or "resetting" his computer.

I have a few questions:

  1. What anti-virus and/or anti-malware programs is the customer running?
  2. Does this problem happen if the customer starts your program, activates, closes your program, and then re-opens your program without first restarting the computer. That is, does your program still work within one "session" of the computer.
  3. What version of TurboActivate are you using? (TA 3.2 is the latest version, as of the time I'm writing this).
  4. What version of Windows are they running (e.g. Windows 7 x64)?
  5. Are you activating from API or are you using our TurboActivate wizard?

Customer has to activate on every start.

Post by mjtnet » March 2nd, 2012, 7:23 am

I have a customer who keeps having to activate. His activation key is remembered but every time he starts the software he is asked to activate. He pressed activate online now and all is fine, until the next time he starts and is asked to do the same thing again. The key is saved - he doesn't have to enter it, but does have to activate each time. Any ideas?

Top